Ciorba de perisoare

de - Andreea - in Ciorbe, 23 Ian 2013 | 6120 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru ciorba:

  • 1 ardei gras mare
  • 1 ceapa medie
  • 3 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 3 tije telina
  • bulion
  • patrunjel
  • knorr
  • piper
  • bors
  • 2 linguri paste steluta ptr ciorba

pentru perisoare:

  • 500 gr carne tocata
  • 2 oua
  • 1 cescuta orez
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Amestecam intr-un bol carnea tocata ,ouale,orezul,sarea,piperul si patrunjelul.Din aceasta compozitie formam bilute.

Curatam telina si morcovul si le taiem rondele.Le punem la fiert intr-o oala cu apa .

Dupa citeva minute, adaugam ceapa tocata marunt, ardeiul taiat in cuburi mici si dovlecelul taiat in doua apoi rondele.Lasam sa fiarba legumele.

Adaugam knorr si piper dupa gust.

Cind legumele sunt aproape fierte adaugam bulionul si pastele.Dupa 5 minute adaugam perisoarele.

Cu 5 minute inainte de a inchide focul punem borsul si patrunjelul.

Se serveste fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu os de vita